Sådan undgår du dårlig ryg, når terrasse-projektet skydes i gang

Hvis man vil til at kaste sig ud i et lave sin egen terrasse, og man vælger at bruge fliser til at bygge med, så er det vigtigt at man passer på sin ryg, når man skal lægge dem. Med en vakuumsuger til fliser, undgår du at skulle bøje dig ned hele tiden, og kan stå ret op hele processen igennem.

Hvad er en vakuumsuger?

En vakuumsuger er en maskine, som man kan gå rundt med i håndholdt funktion, og dermed flytte fliser uden selv at skulle bøje sig efter dem. Den danner altså et vakuum, som gør at fliserne kan flyttes og slippes i lige dét mønster, som fruen har bestemt. En vakuumsuger er altså din bedste ven, hvis du er blevet haveramt. At lægge fliser normalt er hårdt for både fingre, knæ og ryg, og er ikke ergonomisk forsvarligt i længere tid ad gangen.

En vakuumsuger har en form som en mindre støvsuger, og skal ligeledes tilsluttes et 230 W kabel, for at få strøm. Den har en flexslange på 6 meter, så man kan nå vidt omkring efter at vakuumsugeren er fastgjort til jorden.

Forskellige styrker

Vakuumsugeren kommer i forskellige størrelser og styrker, hvilket gør at den kan være behjælpelig i mange forskellige belægningsjobs. Den store kan løfte flere lister ad gangen, så man også slipper for at transportere bunker af fliser. Den almene vakuumsuger kan løfte fra 25×25 fliser til 50×50 fliser, hvilket nok vil svare til de fleste som man bruger, hvis man skal lave terrasse selv.

Så hvis du endelig skal i gang med at lave en terrasse, så skal du endelig passe på din krop, og kigge efter alternative måder at få arbejdet gjort på. Dette kunne være en vakuumsuger, som kan hjælpe dig helt i mål med dit haveprojekt, til glæde for hele familien.