Anskaf alle de rigtige redskaber til din minigraver

En minigraver er en yderst vigtig maskine at have, når det kommer til renovering og opgravning af din have, bor du på en stor grund med tilhørende meget jord, kender du nok også til følelsen af, at der altid er et udendørs projekt at gå i gang med. Derfor kan det være en god investering selv at købe en minigraver, du kan bruge til alle dine fremtidige projekter.

Men er du ikke sikker på hvilket og hvor meget ekstra udstyr og tilbehør, du skal have med til din minigraver? Så se med jer.

Rive, skovl og gummibælter

Gummibælter er gode at have, da det gør din minigraver meget terrængående. Du skal have en skovl til at kunne grave jord op, hvis du f.eks. er ved at grave ud til pool eller nedgravet trampolin til børnene. Det er også en god idé at anskaffe en gribeklo, der kan samle f.eks. tunge sten op og forflytte dem. Med en rive til minigraver kan du ikke kun få revet dit stykke jordarbejde, men en rive kan også ofte bruges til at samle mindre sten og grene op, og filtrere disse væk fra jorden, så de kan kastes til side. Hvis du skal grave større genstande, f.eks. sten, ud af jord, kan du anskaffe dig en risteskovl, som kan grave dybere ned og samtidig frasortere jorden fra genstanden. Der er også mulighed for at få en opriver til din minigraver, som kan hjælpe dig med at få revet stubbe og stædige trærødder op af dit stykke jord.

Plads til maskiner

At eje en minigraver med dertilhørende reservedele og udstyr forudsætter selvfølgelig, at du har plads til at have den stående. Synes du, det er lige lovlig voldsomt at investere i maskinen selv? Gå eventuelt sammen med andre haveentusiaster i dit område og split omkostningerne. Hyggeligt og billigt!