Find en god samarbejdspartner til levering af forskalling

Betonstøbning er en essentiel del af moderne byggeri, og derfor bliver forskalling lige så vigtig. Der findes i dag flere forskellige typer af forskalling, som passer til forskellige arbejdsprocesser.

Hvad er forskalling?

Forskalling er en støbeform, oftest bestående af vandfaste plader. Der findes en række forskellige typer af forskalling. Den traditionelle metode består af forskallingsbrædder, men ved store projekter og industri, bruges der ligeledes andre former for forskalling. Det kan være systemforskalling, hvor elementer sættes sammen til et byggesæt, hvilket kan genbruges. Der er også klatreforskalling, hvor forskallingen hejses op over konstruktionen, eller glideforskalling som ofte bruges til opførelser af olieplatforme. Ofte bruges forskalling til støbning af mure og gulve, men det kan også bruges til rør, buer og søjler.

Overblikket er vigtigt

Start med at danne dig et overblik over projektet, da støbningen er grundlaget for hele byggeprocessen. Desuden skal man tage højde for at jorden kan have varierende forhold, så det er en god ide at teste jorden først. Det kræver ligeledes en stor del gravearbejde, så man kan lige så godt finde den store skovl frem. Samtidig er det vigtigt at have den bedst mulige og samtidig nødvendige rådgivning, for at opnå det bedst mulige færdige produkt og resultat.

Hvad er et godt produkt?

Det er også en stor fordel for virksomheden at gøre sig tanker om hvilket produkter der udbydes. Med mammut xt fra meva kan du vælge blandt et stort udvalg af produkter. som alle kan gøre projektet nemmere, eftersom der gøres brug af nye metoder og forskallingsudstyr. Panelerne er lavet af stålprofil, som har en galvanisering på overfladen som gør den sluttelige rengøring minimal. Disse stålprofiler er ligeledes robuste og sikre dermed at fladen ikke vrider sig. Samtidig kan det håndtere et stort tryk, så det kan bruges i mange forskellige situationer.